У Дніпрі пенсіонера позбавили житла

У Дніпрі зловмисники незаконно виселили з житла пенсіонера і його сина. Підозрюваними виявилися адвокат і його четверо спільників. Про це повідомляє прокуратура Дніпропетровської області.

За даними правоохоронців, ідозрюваний отримав довіреність від громадянина Республіки Словенія стосовно управління та розпорядження належною йому квартирою, в якій на законних підставах мешкали 79-річний пенсіонер разом із сином.

Щоб виселити їх з житла без відповідного рішення суду, адвокат і четверо його спільників проникли в квартиру, коли літній чоловік був один, і, застосовуючи фізичне насильство, виштовхнули його за двері.

З метою виселення останніх без відповідного рішення суду, адвокат і четверо його спільників проникли до житла, коли літній чоловік був один, і, застосовуючи фізичне насильство, виштовхнули його за двері. Аби чоловік знову не потрапив до квартири, зловмисники змінили замок та підключили охоронну сигналізацію, чим фактично позбавили потерпілого та його сина можливості користуватися житловою площею.

Наразі судовий розгляд кримінального провадження триває.