У Дніпрі перевіряли ресторани та кафе

У Дніпрі поліцейські контролюють дотримання правил карантину. 18 жовтня поліцейські провели рейди щодо дотримання карантинних обмежень суб’єктами господарювання в нічний час доби. Повідомляють у Дніпровському відділі поліції.

Відповідно до ухваленого рішення на території регіону з «помаранчевим» рівнем епідемічної безпеки забороняється робота після 22-ї та до 7-ї години суб’єктів господарювання з надання послуг громадського харчування без організації дозвілля (ресторанів, кафе, барів, закусочних, їдалень, кафетеріїв, буфетів тощо), крім діяльності з надання послуг громадського харчування із здійсненням адресної доставки замовлень та замовлень на винос.

Під час відпрацювання правоохоронці перевірили понад 95 закладів. Серед яких розважальні комплекси, кафе, ресторани та інші суб’єкти господарювання. В результаті перевірки поліцейські виявили 4 заклади, які не припинили роботу після 22.00 години.

Порушникам загрожує адміністративна відповідальність за ст. 44-3 (Порушення правил щодо карантину людей) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від 34 000 до 170 000 тисяч гривень.

“Шановні громадяни! В разі виявлення роботи розважальних закладів після 22.00 до 07.00 години просимо звертатись на лінію «102»”, – звертаються правоохоронці.