У Дніпрі перший тиждень весни буде багатим на події

Вистави, джаз, естрадна та вишукана класична музика. Куди піти, що подивитися та як цікаво провести час протягом першого весняного тижня – дніпрянам розповіли в управлінні культури, національностей і релігій ДніпроОДА.
«На весняні свята театри Дніпра підготували цікаву й різноманітну програму. Кожен глядач знайде виставу на свій смак. Враховані інтереси і юної, і дорослої аудиторії», – зазначили в управлінні.
Дніпропетровський академічний театр опери та балету підготував яскравий репертуар. У програмі – мюзикл «Сорочинський ярмарок» 2 березня та вистава-казка для дорослих «Принцеса Турандот» в третій день весни. 8 березня о 19:00 заново повірити у кохання та пережити незабутні моменти можна буде під час опери «Notre Dame de Paris».
Покращити настрій та посміятися від душі запрошує 3 березня о 16:00 Дніпропетровський академічний молодіжний театр. Персонажі комедії Кена Людвіга «Примадонни» сподобаються глядачам своїми вигадками і витівками.
Дніпровський драматичний молодіжний театр «Віримо!» 4 березня об 11:00 зустріне глядачів африканською музичною казкою «Чому заєць спить з відкритими очима».
До всесвітнього дня жінок джаз-оркестр DNIPRO BAND дістане із пісенних запасів нові аранжування відомих джазових стандартів. Дніпропетровська філармонія ім. Когана подарує меломанам годину теплого романтизму. Поціновувачів джазу чекають 6 березня о 19:00 за адресою: вул. Воскресенська, 6.
Прем’єру для глядачів підготував Дніпровський академічний театр драми і комедії. 7 березня о 19:00 актори запрошують подивитися виставу «Він моя сестра». Це спектакль про людські стереотипи і життєві ситуації, які їх ламають. Чудова гра акторів, оригінальний сюжет, яскраві костюми, багато музики і танців. І в результаті – приємний післясмак від перегляду. Насолодитися виставою можна за адресою: проспект Дмитра Яворницького, 97.
Для меломанів Будинок органної та камерної музики підготував концерт «Весняна рапсодія». 8 березня о 17:00 для відвідувачів прозвучить класична музика та сучасні хіти. Адреса органного залу – проспект Сергія Нігояна, 66.
Академічний Український Музично-Драматичний театр ім. Т. Г. Шевченка підготував музичний спектакль “І знову у дворі нам платівка співає”. Сентиментальна історія про те, як випадково виявлена ​​на горищі картонна коробка зі старими грамплатівками круто змінила життя цілого двору і стала справжньою подією для кількох десятків родин. Вистава відбудеться 8 березня о 15:00 за адресою: вул. Воскресенська, 5.