У Дніпрі пес знайшов боєприпаси (Фото)

16 жовтня у домоволодінні дніпрян у Соборному районі міста поліцейські виявили сушені коноплі, тротилову шашку, обріз та понад 40 патронів різного калібру. Повідомляють в ГУ НП України у Дніпропетровській області.

В рамках досудового розслідування кримінального провадження, відкритого за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами),  працівники кримінальної поліції та слідчі Соборного відділення поліції м. Дніпра провели санкціонований обшук. Для пошуку прихованих заборонених предметів та речовин було залучено кінолога зі службовим псом – німецькою вівчаркою Ксеною. Собака одразу взяла слід та привела поліцейських до дровника, де зберігалися сушені коноплі. Також у будинку були виявлені обріз, тротилова шашка, патрони, згортки та сліп-пакети із  наркотичними речовинами.

Наразі все вилучене направлено на експертизу. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу 33-річній жінці та 39-річному чоловіку. За незаконне зберігання зброї, боєприпасів та наркотиків їм загрожує кримінальна відповідальність.