У Дніпрі підлітки займалися крадіжками

У Дніпрі судитимуть підлітків, на рахунку яких 8 епізодів крадіжок та грабежів. Повідомляють у прес-службі прокуратури Дніпропетровської області. Встановлено, що у період з березня по квітень 2019 року 18-річний хлопець разом з двома приятелями (14 та 13 років), вступивши у попередню змову, з метою легкої наживи скоїли ряд крадіжок у місті Дніпрі.

«У нічний час доби підлітки розбивали скло на дверцятах припаркованих авто, звідки витягували домкрати, набори інструментів, аптечки, магнітоли, кабелі USB, окуляри та інше майно. Зловмисники також скоювали крадіжки цигарок шляхом пошкодження скла вітрин торгівельних павільйонів. Крім того, знаходячись біля житлового будинку, молодики відкрито заволоділи мобільним телефоном незнайомої жінки вартістю близько 2 тис грн. Загалом на рахунку обвинувачених 8 епізодів крадіжок на суму понад 7 тис грн.», – сказано у повідомленні.

Наразі двоє з підлітків чекають на вирок суду. Відносно їх 13-річного товариша, який не досяг віку кримінальної відповідальності, прокуратурою направлено клопотання про застосування примусових заходів виховного характеру.

 

Фото: з відкритих джерел