У Дніпрі підробляли косметику

Цех з виробництва косметичних засобів чоловік організував у м. Дніпро. Контрафакт реалізовувався через торгівельну мережу міста. Вартість вилученого майна – 700 тисяч гривень. Про це повідомляють в Управлінні захисту економіки в Дніпропетровській області Департаменту захисту економіки Національної поліції України.

31-річний чоловік, задіявши ще близько десяти «помічників», налагодив виробництво шампуні, рідкого мила, масок для обличчя відомих торгівельних марок.

Діяльність організатора нелегального бізнесу викрили оперативники Управління захисту економіки (УЗЕ) у Дніпропетровській області. Косметику він виготовляв на території орендованого приміщення у приватному секторі, а в подальшому реалізовував через торгівельні точки міста, постійним клієнтам.

Виробничі потужності цеху складали близько 2 тисяч пляшок готової продукції на загальну вартість 200 тисяч гривень.

Поліцейські під час санкціонованого обшуку, проведеного на території цеху, вилучили фальсифіковану готову продукцію (шампуні, рідке мило, маски для обличчя), накладні про придбання сировини, чорнові записи, документи щодо ведення діяльності, а також обладнання необхідне для виготовлення косметики. Загальна вартість вилученого орієнтовно становить 700 тисяч гривень.

Слідчим відділом Жовтневого ВП Дніпропетровського ВП ГУНП України в Дніпропетровській області відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. Слідчі дії тривають.

Залишити відповідь