У Дніпрі побили до смерті жінку (Фото)

У Дніпрі поліція затримала чоловіка, який побив до смерті дружину. Як встановили поліцейські Соборного відділення поліції, цивільний чоловік за допомогою кулаків намагався переконати свою дружину, що вона забагато випила, а на ранок виявив її мертвою. Повідомляють в ГУ НП України у Дніпропетровській області.

Інформація про смерть 31-річної жінки надійшла до Соборного відділення поліції 23 вересня. За результатами експертизи, жінці було нанесено тяжкі тілесні ушкодження, які призвели до смерті.

Правоохоронці встановили, що напередодні смерті потерпіла разом зі своїм цивільним чоловіком розпивали спиртні напої. Чоловіку не сподобалося, що жінка багато випила і між ними виникла сварка. Привести її до тями він вирішив за допомогою сили. На цей момент їх спільний 10-річний син перебував у дідуся з бабусею. На ранок жінка не прокинулася, а її кривдник втік у невідомому напрямку.

Впродовж двох місяців він переховувався в різних місцях, намагаючись уникнути відповідальності за скоєне. 31 жовтня в ході оперативно-розшукових заходів працівники карного розшуку Соборного відділення поліції затримали чоловіка 1987 року народження у селищі Мирне. Наразі вирішується питання про вручення йому повідомлення про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст.121 (тяжкі тілесні ушкодження, що викликали смерть) Кримінального кодексу України. Даною статтею передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.