У Дніпрі побили патрульних (Фото)

Днями на спецлінію 102 надійшов виклик – по вулиці Максима Кука автомобілем керує водій із ознаками алкогольного сп’яніння. Патрульний екіпаж прибув за вказаною адресою й помітив ВАЗ 2106, що рухався. В ньому було відсутнє лобове скло та розбиті фари. Поліцейські побачили, що авто керує водій з ознаками алкогольного сп’яніння. Вони зупинили порушника, зазначають у прес-службі поліції.

55

Патрульний екіпаж запропонував громадянину проїхати до відділку поліції аби оформити протокол. Проте чоловік став поводитися агресивно, та чинити опір поліцейським. В ситуацію втрутилися родичі та знайомі затриманого. Одна з жінок почала заважати патрульним, лаялась, хватала за форму та намагалася вчинити бійку. А потім разом із водієм накинулася на охоронців порядку.

66

Патрульний екіпаж викликав підкріплення. В результаті, під час затримання порушників постраждали 4 поліцейських. Вони отримали забій м’яких тканин голови, обличчя, кінцівок, а також гематоми та ссадна. Водія та жінку затримали. Їх доставили до Шевченківського відділку поліції. Як наслідок, щодо дій цих громадян відкрито провадження за ст.342 ККУ (Опір працівникові правоохоронного органу).

77

Як з’ясувалося, водія ВАЗ 2106 9 серпня вже зупиняв патрульний екіпаж. Тоді на нього склали протокол за ст.130 КУпАП (Керування у стані сп’яніння). Та це не вплинуло на 31-річного чоловіка – бійця АТО, який знаходився у відпустці і в належний термін не повернувся у розташування своєї військової частини.