У Дніпрі поліція перейшла на посилений режим роботи

У День Незалежності в Дніпрі для охорони право­порядку на вулиці міста ви­йдуть більше патрулів поліції, ніж зазвичай. Правоохоронці прохають людей бути обачними і в разі виявлення підозрілих пакетів або осіб повідомляти про це на номер­ 102.

Від 18 серпня в Дніпрі, як і по всій країні, введено посилений режим несення служби. Заходи безпеки посилюються на час святкування Дня Незалежності України. Під час патрулювання міста для охорони громадського порядку буде задіяно чимало співробітників поліції. Особлива увага приділятиметься місцям значного скупчення людей та майданчикам, де проводитимуть масові заходи. «Звертаємося до мешканців міста. Якщо помітите підозрілі предмети, пакети – не намагайтеся перевірити, що знаходиться усередині, одразу викликайте поліцію. Якщо побачите підозрілих осіб, котрі мають намір здійснити правопорушення – телефонуйте на 102. Такі випадки перевірятимуться», – говорить в.о. начальника відділу зі зв’язків з громадськістю управління патрульної поліції м. Дніпро Павло Карманов.

Він також зазначив, що в разі потреби для патрулювання вулиць залучатимуть додаткові сили – екіпажі поліції інших підрозділів. Правоохоронці зазначають, що 24 серпня в центрі міста планується перекриття кількох вулиць, тому водії повинні заздалегідь  продумати маршрут, аби не потрапити у затор. Усіх, хто розпиватиме спиртні напої у громадських місцях або буде у нетверезому стані, очікує штраф від 17 до 51 грн.

«Зазвичай святкові дні минають спокійно, тому ми сподіваємося, що так буде і цього року», – запевнив Павло Карманов.