У Дніпрі поліція та родичі вийшли на пошуки грибника (Фото)

19 жовтня, близько 1-ї години дня спецлінії 102 надійшов виклик про те, що людині необхідна допомога. Як виявилося, у лісі неподалік міста заблукав 64-річний чоловік. Патрульні долучилися до його пошуків. Через кілька годин за допомогою родичів та лісника з собакою чоловіка знайшли й вивели з лісу. Повідомили в патрульній поліції Дніпра.

грибник

Втім, після такої пригоди, лісник виявив, що за його відсутності в нього з автомобіля викрали 20-літрову каністру з бензином. Чоловік запідозрив у цьому молодиків, яких бачив неподалік на автомобілі Москвич.

грибник1

Патрульні вирушили на пошук ймовірних крадіїв. На вулиці Великій Діївській вони помітили вказаний автомобіль і зупинили його. Під час поверхневої перевірки в багажнику транспортного засобу виявили каністру з пальним. Лісник упізнав в ній свою власність. Під час спілкування з водієм патрульні помітили у нього ознаки наркотичного сп’яніння. Чоловіку запропонували пройти медогляд. Він погодився.

У пасажира Москвича поліцейські виявили паперовий згорток з речовиною рослинного походження, схожою на наркотичну. В результаті, обох чоловіків затримали. Інспектори викликали слідчо-оперативну групу, а затриманих доставили до Новокодацького відділку поліції.