У Дніпрі поліцейські на деякий час стали плавцями (Фото)

19 січня поліцейські Дніпропетровської області взяли участь в обласному Чемпіонаті з плавання серед працівників поліції.  Змагання проводились на дистанціях 50 та 100 м вільним стилем, 50 м брасом, 50 м на спині, 50 м батерфляєм та в естафеті 4Х50 м вільним стилем. У чемпіонаті взяли участь близько 80 працівників обласного апарату, відділів та відділень, спецпідрозділів. Повідомляють в ГУ НП України у Дніпропетровській області.

На відкриття змагань запросили настоятеля храму Святого Георгія Великомученика отця Ігоря. Він освятив плавальний басейн інституту фізичної культури і спорту СК «Славутич» та учасників заходу, після чого змагання за звання кращого плавця було оголошено відкритими.

У командному заліку І місце здобула команда Управління патрульної поліції в Дніпропетровській області, ІІ місце виборола команда Дніпровського відділу поліції, ІІІ місце посіла команда співробітників полку поліції особливого призначення ГУНП.

В особистому заліку перші місця отримали: на дистанції 100 м вільним стилем – Святослав Цветков (управління кадрового забезпечення), 50 м вільним стелям – Денис Завгородній (управління патрульної поліції), 50 м батерфляєм – Олексій Шаповал (Дніпровський відділ поліції), 50 м брасом – Олексій Шаповал, 50 м на спині – Едуард Григор’єв (управління «КОРД»), естафета 4Х50 м вільним стилем – команда управління патрульної поліції в Дніпропетровській області.