У Дніпрі поліція звернулася до свідків резонансної аварії

Поліція звертається до свідків та очевидців дорожньо-транспортної пригоди на проспекті Слобожанському  Дніпра.  За інформацією ГУ НП України у Дніпропетровській області, 16 лютого 2020 року приблизно о 19:30 водій автомобіля «Ауді А6» здійснював рух по пр. Слобожанському у напрямку від вул. Холодильної до вул. Байкальської. Під час руху на перехресті пр. Слобожанський та вул. Воронезькій, рухаючись на червоне світло світлофора, він виїхав на смугу зустрічного руху та здійснив наїзд керованим ним автомобілем на пішоходів 1990, 1980 та 2015 років народження, які перетинали проїзну частину пр. Слобожанського по пішохідному переходу на дозволений сигнал світлофора.

Внаслідок події 30-річний пішохід отримав смертельні тілесні ушкодження, несумісні з життям. Два інші пішоходи отримали тяжкі тілесні ушкодження та були госпіталізовані до медичних закладів м. Дніпро.

Цього ж дня водія затримали в порядку ст. 208 КПК України та помістили до ізолятора тимчасового тримання ГУНП в Дніпропетровській області. 17 лютого водію повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України.

18 лютого 2020 року слідчим за погодженням з прокурором відносно водія обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави. На теперішній час про вказаному кримінальному провадженні призначено ряд судових експертиз.

Прохання до свідків ДТП звернутися за телефонами (096) 994 26 58 та (067) 911 90 31.