У Дніпрі породисту собаку врятували від тортур (Фото)

У Дніпрі волонтери зоозахисної організації «Вірність» розповіли про порятунок собаки, над яким знущався господар. Волонтери стверджують, що хазяїн стріляв у лабрадора Барбару з пневматичного пістолета.

«Це той випадок, коли тривогу підняли сусіди. Вони не могли більше дивитися на страждання собаки та цуценят, яких вона повинна була народжувати. Барбару забрали та привезли до клініки. Зараз дівчинка у безпеці, її стерилізовано. Барбара відходить від операції та намагається забути тортури, яким піддавала її людина, яка була її господарем. Просимо допомоги сплатити за стаціонар, корм, стерилізацію Барбари», – пишуть волонтери.

Дайте можливість Барбарі дочекатися у теплі та безпеці людину, яка буде її любити.

ДОПОМОГТИ можна на карту ПриватБанку № 4731 2191 1353 6209 або Монобанку № 5375 4141 0815 4955 ШЕВЧЕНКО ОКСАНА ОЛЕКСАНДРІВНА
(ВКАЗАТИ тут чи на форумі ДАТУ, ЧАС та суму допомоги), з поміткою “ДЛЯ БАРБАРИ»
Або на поточний рахунок организації:
№ 26000060369643, валюта UAH (Гривня)
ЕГРПОУ: 36365434
Отримувач: ВIРНIСТЬ, ДМГОЗТ
Банк отримувача: ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК» м. Дніпро
МФО: 305299
Призначення: благодійна допомога з поміткою «ДЛЯ БАРБАРИ»
ЦЕ ВАЖЛИВО!
ЗВЕРНІТЬ УВАГУ!
БУДЬ ЛАСКА, ОБОВ’ЯЗКОВО ПИШІТЬ У КОМЕНТАРЯХ час\дату\суму перерахування – це важливо! Дякуємо за вашу допомогу та небайдужість!
Якщо гроші перераховуються з примітками “кому найбільш потрібно”, “на срочников”, то гроші ідуть у фонд (тобто конкретно тій тварині, у темі якого вы написали, гроші не перераховуються!)
Будь ласка, зберігайте квитанції протягом тижня.