У Дніпрі пошкодили улюблене місце для фотосесій (Фото)

У Дніпрі любителі здати речі на метал не зупиняються не перед чим. Так, сьогодні вночі на набережній вандали ледь не вкрали фрагмент з відомої Сімейної лави.

Близько опівночі на Січеславській набережній до патрульного екіпажу звернулася жінка й повідомила, що двоє невідомих щойно вкрали декоративну металеву парасольку з Сімейної лавки, що є популярним місцем для фотосесій, та везуть її у візку для продуктів. Патрульні стали на пошуки зловмисників й незабаром помітили їх. Ті кинулися навтьоки й сховалися в кущах, але поліцейські їх дістали звідти й затримали, зазначають у прес-службі поліції.

На місце події вони викликали слідчо-оперативну групу, а 20-річних крадіїв доставили до Соборного відділку поліції.

Нагадаємо, парасолька – це частина Сімейної лавки у Дніпрі.  У 2011 році 50-метрова лавка з’явилась у рамках проекту «Поделитесь любовью к Украине». Конструкція виконана в технології художнього кування і прикрашена сімома інсталяціями, які відображають життєвий шлях сім’ї: момент зустрічі двох сердець, закоханість, рішення бути разом, поява дітей, турботу і світ, а також головне, що з’єднує членів кожної сім’ї — спілкування.