У Дніпрі повним ходом ремонтують дороги (фото)

У Дніпрі створюють комфортний простір для пішоходів. Так на проспекті Гагаріна (від буд. № 28 до буд. № 38) капітально ремонтують тротуар. Його протяжність більше ніж 400 метрів (3 300 кв. м). Без оновлення ділянка стояла майже 15 років.

ремонт дорог

Тротуар з’єднує пожвавлені точки руху – це від Дніпровського національного університету залізничного транспорту до університету внутрішніх справ. Тут буде повністю новий асфальт, встановлять бордюри. Роботи планують завершити до середини квітня.

ремонт дорог

Водночас робота кипить і на Гагаріна, 59. Там відновлюють дорожнє покриття (прибирають аварійну ямковість) на проїжджій частині проспекту. Роботи ведуться як розпочалася плюсова температура. Зараз уже набирає обертів поточний середній ремонт доріг по всьому місту. На більшості ділянок роботи уже виконали – це вул. Київська, просп. Івана Мазепи. Ще прибрали аварійну ямковість на Слобожанському, Самарському, Амурському та Південному мостах.

ремонт дорог

В планах на ремонти головні артерії міста: вулиці Воронезька, Байкальська, Космічна, а ще Янтарна, Калинова, а також Запорізьке шосе. Вже готуються до оновлення вул. Гвардійської – важливого шляхопроводу Дніпра, який поєднує проспект Свободи та вулицю Маяковського. На час ремонту Гвардійську перекриють.

ремонт дорог