У Дніпрі працівники автомийки викрали авто (Фото)

22 лютого, близько 7-ї години вечора спецлінії 102 зателефонувала жінка і повідомила, що в неї викрали автомобіль Peugeot 308, яке вона вранці залишила на автомийці на Набережній Заводській. Патрульні прибули за вказаною адресою і зустрілися із заявницею. Жінка розповіла, що приїхала забрати своє авто, втім його не має. Повідомили у прес-службі патрульної поліції Дніпра.

Працівники автомийки повідомили поліцейським, що до викрадення транспортного засобу може бути причетна адміністратор закладу та один працівник, які вживали нещодавно алкоголь, а потім хотіли піти до крамниці. Інспектори на місце події викликали слідчо-оперативну групу, карний розшук, й передали усім екіпажам орієнтування на вказаний автомобіль. Незабаром патрульні виявили його на вулиці Каруни. Чоловік, який перебував за кермом, повідомив, що він працює на автомийці і взяв чужий транспортний засіб аби з’їздити з колегою до магазину.

Під час спілкування інспектори помітили у громадянина ознаки алкогольного сп’яніння та запропонували йому пройти освідування. Результат драгеру склав – 1,68 проміле. Пасажирка – адміністратор автомийки, яка сиділа в авто, як виявилося, перебуває в активному розшуку Мирноградським відділком поліції Покровського відділку ГУНП в Донецькій області. Патрульні cклали на громадянина, який керував Peugeot, протокол за ст.130 КУпАП (Керування у стані сп’яніння) та постанову за ст.126 КУпАП (Керування транспортним засобом без відповідних документів) й передали виявлених громадян слідчим Чечелівського відділку поліції для з’ясування усіх обставин події