У Дніпрі презентували новий актуальний сервіс

Директор КП «Міськавтопарк» Дмитро Омельченко та керівник напрямку по роботі з торговими підприємствами ПриватБанку Євген Васильцов на відкритій прес-конференції показали, як працює сплата за паркування за допомогою смартфону. Для безконтактної сплати потрібно скористатися мобільним додатком Приват24.

«У вас на телефоні з’являється квиток із датою, часом, номером машини. Крім цього, протягом години на телефон приходить повідомлення з пропозицією, за необхідності, продовжити час паркування. Також на паркоматі є спеціальний QR-код, який можна зісканувати за допомогою додатка і так само розрахуватися», – зазначив розробник сервісу Євген Васильцов.

«Нині додатком можна скористатися на трьох відкритих паркувальних майданчиках: на площі Героїв Майдану,1, біля торговельного центру «Мост-Сіті» та на центральному ринку «Озерка». Це найбільш завантажені точки. Якщо ця послуга буде популярною у містян, ми поширимо її на всі відкриті денні парковки Дніпра. Всього їх 21», – зазначив Дмитро Омельченко.

У місті планують відмовитись від готівкового розрахунку, а паркувальникам залишити функцію контролю. Також ПриватБанк повідомляв, що з початку року у Дніпрі продано вже більше 50 000 е-квитків на громадський транспорт.