У Дніпрі прибрали чергову незаконну споруду (фото)

19 березня у Дніпрі демонтували черговий кіоск, де продавали алкоголь з-під поли. Ця тимчасова споруда була встановлена незаконно. Порушення зафіксували інспектори комунального підприємства «Благоустрій міста» під час патрулювання території.

наливайка_Дніпро

За фактом було складено адміністративний протокол. Кіоск демонтували примусово за рішенням виконкому міської ради. Під час транспортування тимчасової споруди дорогу вантажівці перегородив автомобіль, водій якого представився власником кіоску. Чоловік вимагав поставити його на місце, говорив, що хотів прибрати МАФ самостійно.

наливайка_Дніпро

наливайка_Дніпро

«Першого березня суб’єкт господарювання подавав заяву про те, що він хоче розмістити свій кіоск за цією адресою, однак пакет документів був неповним і йому відмовили. Крім того, у власника не було жодного договору до цього часу, відповідно, за цією адресою велася незаконна торгівля, а споруда не мала права стояти тут жодного дня. Однак власникові дали час до 5 днів на те, щоб він прибрав кіоск. Цього зроблено не було», – розповіла юрист КП «Благоустрій міста» Антоніна Кисіль.

наливайка_Дніпро

Не зважаючи на аргументи юристів і працівників Муніципальної варти, чоловік не давав вантажівці з кіоском від’їхати. На місце події викликали поліцію. Лише згодом чоловік заспокоївся. Юрист КП «Благоустрій міста» пояснила йому, що забрати майно з кіоску він може, написавши заяву у комунальне підприємство, а саму споруду – після оплати рахунку за демонтаж.

Це вже 6-й незаконний кіоск, який прибрали з вулиць Дніпра з початку року. Робота на цьому не припиняється.