У Дніпрі привертають увагу до проблеми безпритульних тварин

Організація захисту тварин “Вірність” та студія “12 кадр” створили декілька соціальних роликів, присвячених проблемі безпритульних тварин. Пропонуємо їх до уваги наших читачів і глядачів.

БАЙКЕРИ ТА БЕЗПРИТУЛЬНІ ТВАРИНИ

“Ревіння” армади байків, що на величезній швидкості мчать по шляхах і страхітливий вигляд “вершників” викликають побоювання у людей, для яких зовнішність – своєрідне клеймо. Це – одна з найбільших помилок! Неважливо, який у тебе вигляд. Важливо те, що ти робиш. Чи здатен на гідні вчинки, співчуття й допомогу тим, хто її потребує?

 

ПРО ТВАРИН-ІНВАЛІДІВ

Особливі тварини… За цим словосполученням – трагедія беззахисних істот, що стали жертвами людської підлості, жорстокості та байдужості. Але у слові “особливі” приховане ще одне значення. Завдяки зоозахисникам, лікарям ці тварини отримали шанс на нове життя. Вони не відчувають своєї “особливості” – просто радіють цьому життю. Вони – дуже вдячні й віддані. Не бійтеся віддати їм своє серце, бо вони, як ніхто, потребують любові.

ПРО СТАРЕНЬКИХ І СОБАК

Нікому не потрібні, старі, знесилені люди і колись домашні тварини – однаково нещасні. Їхня самотність насичена думками про те, що допомоги чекати нема від кого. Адже вони  покинуті найближчими… Тими, кого, коли були молодими, сильними –  любили, підтримували й захищали. Звертаємось до всіх: ніколи не зраджуйте тих, хто вам довіряє!

НОВОРІЧНІ «МРІЇ»

В очікуванні Нового року люди – дорослі й маленькі, починають вірити у казку і мріяти про втілення своїх бажань. Всі навкруги такі заклопотані… Біжать у справах, не звертаючи увагу на маленьке, тремтяче від жаху створіння, покинуте у середмісті. Воно дивиться на всі боки переляканими очима, не розуміючи, куди бігти, де й від кого ховатись. І так хоче, щоб хтось підійшов, приголубив, забрав у свій дім. У Дніпрі 5 тисяч безпритульних тварин! Неможливо врятувати всіх, але кожен може врятувати хоча б одну…

 

Підготувала

Наталія Терентьєва.