У Дніпрі продовжують обрізати та видаляти аварійні дерева (фото)

У Дніпрі мешканці вулиці Мандриківської  звернулися до міської ради з проханням омолодити дерева на своїй вулиці, а аварійні – видалити.

На щастя, інцидентів з цими деревами на вулиці не було. Але старі дерева потрібно доглядати, своєчасно омолоджувати, аби вони ненароком не впали на людей або авто.

аварійні дерева_Дніпро

Крім того, щодо дерев по вул. Мандриківській до міськради звернулася поліція. «Відділ безпеки дорожнього руху постійно проводить таку роботу: при виявленні небезпечних дерев направляє відповідні звернення до міської ради Дніпра. Це стосується дерев, які перешкоджають руху транспорту або закривають дорожні знаки», – зазначив пресофіцер патрульної поліції Павло Карманов.

аварійні дерева_Дніпро

По вул. Мандриківській усього видалять 16 аварійних дерев, а омолодять близько 30. Такі роботи проводяться взимку, аби не завдати шкоди зеленим насадженням.

аварійні дерева_Дніпро

«Комісія департаменту благоустрою та інфраструктури обстежила дерева, щодо яких нам надходили скарги. І лише після цього ми виїхали безпосередньо на локацію. Із заявками щодо аварійних дерев містяни можуть звертатися на гарячу лінію міської ради (732-12-12) або залишати заявку у контакт-центрі», – додав начальник проєктно-виробничого відділу КП «Міськзеленбуд» ДМР Сергій Овчаренко.