У Дніпрі пройде відомий фестиваль

П’ятий міжнародний джазовий фестиваль «Джаз на Дніпрі-New Story» цього року проходитиме 8 та 9 серпня в онлайн та офлайн форматах. Повідомляють у прес-службі дніпровської міської ради.

Фестиваль «Джаз на Дніпрі» дуже полюбився мешканцям міста та гостям зі всієї країни. Через нові виклики (карантинні обмеження – ред.) довелося адаптувати фестиваль до нового формату. На жаль, цього року закордонні виконавці не можуть прилетіти до Дніпра, але вони потішать своїх слухачів в онлайн форматі. Вже близько мільйона людей зацікавились цією трансляцією

Попри карантинні обмеження та неможливість світових зірок прибути в Україну, фестиваль підготував для глядачів ексклюзивну та різнопланову програму в онлайні, яка транслюватиметься на офіційному Youtube-каналі проєкту в зазначені дати о 19:30.

Зокрема, у програмі 8 серпня Бенні Грін (США) презентуватиме свій новий альбом «Benny’s Grib», виданий в період карантину, відео-екскурсія в рідне місто джазової легенди Чарлі Паркера на честь його 100-річчя та інше.

9 серпня відбудеться концерт на Фестивальному причалі, який пройде в нових умовах дотримання санітарно-гігієнічних норм, встановлених для заходів на відкритих майданчиках. В офлайн концерті виступатимуть представники української джазової сцени, серед них біг бенд Юрія Паламарчука, квінтет Юрія Біленка, квартет Ігоря Кручиненка, гурти «Кредо», «Бугі Денс», Лаура Марті, Юлія Мандіч. Вхід на концерт можливий лише для 1000 глядачів відповідно до правил про карантинні обмеження.