????????????????????????????????????

У Дніпрі провели спецоперацію (Фото, відео)

7 травня у Дніпрі пожежні-рятувальники та патрульні поліцейські вирушили на спільну операцію «Увага! Спецсигнал!», аби перевірити культуру поведінки водіїв міста, адже не завжди встигають вчасно добратись на виклик автомобілі пожежної, поліцейської та інших екстрених служб. А це в свою чергу, може призвести до негативних наслідків. Зазначають в ДСНС України у Дніпропетрвоській області.

Як відомо, водії транспортних засобів, що обладнані проблисковими маячками та спеціальним звуковим сигналом мають перевагу перед водіями інших машин. Такі транспортні засоби помітні у потоці і не побачити їх та не почути сигналів сирени практично неможливо. І все ж чимало водіїв ігнорують вимоги Правил дорожнього руху.

Майже відразу, як тільки розпочала рейдова група спецоперацію, на їхньому шляху трапився водій, який зрозумів ситуацію тільки тоді, коли його зупинили патрульні. Лише за першу годину проведення рейду, троє водіїв не надали перевагу в русі автівкам екстрених служб. На таких водіїв патрульні склали протокол.