У Дніпрі проводять нічні перевірки

У Дніпрі поліцейські проводять перевірки суб’єктів господарювання в нічний час доби. За дві доби правоохоронці склали 13 адміністративних протоколів за порушення правил щодо карантину людей. Повідомляють у Дніпровському відділі поліції.

Під час відпрацювання поліцейські перевірили дотримання умов карантину власниками та працівниками розважальних закладів на території міста Дніпро. Серед яких, кафе, ресторани та інші суб’єкти господарювання.

“За результатами перевірок, поліцейські склали 13 адміністративних протоколів за ст. 44-3 (Порушення правил щодо карантину людей) Кодексу України про адміністративні правопорушення. З них 6 протоколів відносно представників закладів, які не припинили роботу після 22.00 години. З 13 жовтня за порушення карантинних обмежень на території міста поліцейські склали 120 адміністративних протоколів за ст. 44-3 (Порушення правил щодо карантину людей) Кодексу України про адміністративні правопорушення.
Санкція статті передбачає накладення штрафу на громадян від 17 000 до 34 000 гривень і на посадових осіб – від 34 000 до 170 000 гривень.