У Дніпрі ремонтують дороги, про які забули на десятиліття

У Дніпрі активно ремонтують проблемні дороги. Так, на вулиці Дементьєва повністю замінили асфальтне покриття та встановили нові бордюри. Місцеві мешканці кажуть, що ремонту дороги тут не робили із часів заснування житлового масиву Ломівський, а це близько 30 років. Повідомляють у прес-службі міської ради.


У жахливому стані перебувала й дорога, що йде через три вулиці – Желябова, Промислову та Яхненківську – і простягається на 2,5 км. Наразі тут також повністю замінюють асфальтне покриття. Зроблено приблизно третину шляху. Ямковий ремонт на цій ділянці виконували близько п’яти років тому, а заміну асфальтного покриття не проводили кілька десятиліть.

«Тут ми робимо ремонт на ділянці від вулиці Вітчизняної до Солончакової. Через поганий стан покриття цією дорогою майже перестав їздити транспорт. Там, де є житлові будинки, ми встановлюємо бордюрний камінь. Закінчити цю ділянку плануємо до 1 вересня, але сподіваємося, що підрядник зробить швидше. Вартість робіт – приблизно 10 млн грн», – зазначив заступник директора департаменту благоустрою та інфраструктури Олексій Самілик.

Оновлюють дороги і в селищі Авіаторське, яке увійшло до складу міста Дніпра в кінці 2017 року. Загалом у 2018 році на поточні ремонти дорожнього покриття з міського бюджету виділено 250 млн грн. Наразі у Дніпрі ремонтують проспекти Мануйлівський, Яворницького та Нігояна, а також вулиці Половицьку, Старокозацьку, Ростовську, Щепкіна, Берегову, Каштанову та Маршала Малиновського