У Дніпрі розшукують свідків масштабної аварії

Поліція розшукує свідків дорожньо-транспортної пригоди на пр. Богдана Хмельницького м. Дніпро. Як повідомляють в ГУ НП України у Дніпропетровській області,  17 березня приблизно о 13:20 на пр. Богдана Хмельцького з боку проїзду Олександра Гальченка у напрямку вул. Весніна рухався автомобіль «BMW».

Під час руху в районі будинку № 152 він зіткнувся з автомобілем «FORD», який виїхав з прилеглої території та перетинав проїзну частину пр. Богдана Хмельницького. Після зіткнення автомобіль «BMW», рухаючись у некерованому стані, зіткнувся з автомобілем «Skoda Octavia», який рухався у попутному напрямку. Далі автомобіль «Skoda» у некерованому стані виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автомобілем «Toyota RAV4».
Внаслідок ДТП 3 водії та 3 пасажири отримали тілесні ушкодження.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Прохання до свідків та очевидців пригоди звернутися за телефоном 098 431 37 11.