У Дніпрі «розцвіли» зимові квіти (Фото)

У дніпровському парку Зелений Гай цими вихідними відкрили новорічну ялинку. Крім головного символу прийдешніх свят, у парку запрацювала зимова алея квітів. Це – інсталяції сакур, кульбаб, а також фламінго, що танцюють, метеоритний дощ та великі новорічні кульки. Повідомляють у прес-службі міської ради.

Під час заходу біля ялинки у парку розгорнули справжнє новорічне містечко зі сценою, ярмарком, резиденцією Діда Мороза та Снігуроньки. Для гостей виступили творчі колективи, які, зокрема, показали виставу «Новий рік у країні Посіпакії».

Унікальність новорічної ялинки в парку Зелений Гай у тому, що вона – музична: під мелодії на ній можуть відображатися візерунки зі світла. Кожного вечора до 19 січня біля ялинки буде святкова програма.

Дніпрянка Євгенія прийшла на відкриття ялинки разом із донечкою Іриною. «Мешкаємо поруч і кожного дня зараз ходимо до парку. Після реконструкції центральної алеї гуляти тут – саме задоволення. А зараз, коли організували тут справжню красу із зимовою алеєю квітів, – тим паче. Це має фантастичний вигля», – сказала жінка.