У Дніпрі рятують кота, якого забули «добрі люди» (Фото)

На Дніпропетровщині домашнього хворого котика «господарі» завезли і… забули. Тепер волонтери Дніпра просять допомоги, щоб вилікувати Адмірала Нельсона!

«На початку жовтня, далеко від міста, на одній з баз з’явився кіт в червоному нашийнику, абсолютно не дикий, людей не боявся. Мабуть, з тих, яких “добрі господарі” просто завозять і викидають у безлюдному місці, в полі, напередодні зими, на вірну смерть. Вже тоді око у нього сочилося і пузирилося зеленим гноєм. Цілу зиму кіт то зникав, то з’являвся на базі. З кожним днем стаючи все слабкішим. Один з хлопців після консультації з ветеринаром навіть намагався його лікувати. Але котові ставало все гірше, сили покидали його», – розповідають волонтери дніпровської «Вірності».

Тепер кота звуть Адмірал Нельсон і знаходиться він у клініці. Коли ввели наркоз і спробували місцево обробити рану, то стало зрозуміло, що тканини нижньої повіки прогнили. Запальний процес розрісся глибоко по каналах. Обробляти було вже нічого. Тканини нижньої повіки повністю видалили. Операція і післяопераційне відновлення дуже дороге. А шлях до одужання ще такий довгий і важкий.

ДОПОМОГТИ можна на карту ПриватБанку № 4731 2191 1353 6209 або Монобанку № 5375 4141 0815 4955 ШЕВЧЕНКО ОКСАНА ОЛЕКСАНДРІВНА

(ВКАЗАТИ тут чи на форумі ДАТУ, ЧАС та суму допомоги), з поміткою “ДЛЯ НЕЛЬСОНА»

Або на поточний рахунок организації:

UA52 305299 00000 26000060369643

ЄДРПОУ: 36365434

Отримувач: ВIРНIСТЬ, ДМГОЗТ

Призначення: благодійна допомога з поміткою «ДЛЯ НЕЛЬСОНА»

ЦЕ ВАЖЛИВО!

ЗВЕРНІТЬ УВАГУ!

БУДЬ ЛАСКА, ОБОВ’ЯЗКОВО ПИШІТЬ У КОМЕНТАРЯХ час\дату\суму перерахування – це важливо! Дякуємо за вашу допомогу та небайдужість!

Якщо гроші перераховуються з примітками “кому найбільш потрібно”, “на срочников”, то гроші ідуть у фонд (тобто конкретно тій тварині, у темі якого вы написали, гроші не перераховуються!)

Будь ласка, зберігайте квитанції протягом тижня.

Головне фото: з відкритих джерел