У Дніпрі сокирою убили жінку (Фото)

У Дніпрі поліцейські затримали чоловіка, який сокирою вбив дружину. Під час розпиття алкоголю між подружжям виникла сварка, в ході якої чоловік схопив сокиру та вдарив 43-річну жінку по голові. Повідомляють у ГУ НП України у Дніпропетровській області.

“Свідок події викликав на місце швидку допомогу та поліцію. Було встановлено, що від отриманої травми потерпіла померла на місці. Злочин стався 1 вересня приблизно о 8:30. На лінію «102» надійшло повідомлення від брата нападника, що у дворі будинку у Шевченківському районі м. Дніпро він виявив тіло жінки, накрите простирадлом. На місці події співробітники поліції затримали зловмисника та доставили його до відділення поліції. Ним виявився 50-річний місцевий житель. Знаряддя злочину – сокиру – вилучили”, – йдеться у повідомленні правоохоронців.

За даним фактом в Шевченківському відділенні поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Чоловіка затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі вирішується питання про повідомлення йому підозри та обрання запобіжного заходу. За скоєний злочин чоловіку загрожує позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.