У Дніпрі сплачувати за парковку буде зручніше

Протягом останніх півроку у Дніпрі коштом операторів парковок було встановлено 120 нових паркоматів. Із їхньою допомогою за послугу можна розрахуватися і готівкою, і банківською карткою. А відтепер сплатити за парковку можна ще й через мобільний додаток UNIP, не виходячи з автомобіля. Повідомляють у прес-службі міської ради.

Він уже працює у Києві, Львові та Івано-Франківську. У додатку відображається час роботи паркувального майданчика, вартість місця за годину.

«Для інтеграції у Дніпрі розробники взяли до уваги всі рекомендації міської влади, комунального підприємства «Міськавтопарк». Важливо, що в цьому випадку не були використані кошти бюджету Дніпра та КП. Нагадаю, що у місті, відповідно до рішення виконкому міськради, діють тарифи 7 грн, 10 грн та 15 грн за годину – залежно від місця розташування майданчика», – зазначив директор КП «Міськавтопарк» Дмитро Омельченко.

«Ми як партнери міста доклали багато зусиль, щоб урахувати всі пропозиції та зауваження й максимально адаптувати це рішення для Дніпра. Найближчим часом будуть усунуті недоліки. Наприклад, перші 15 хвилин програма не списуватиме кошти з рахунку користувача – згідно з правилами, що діють у місті», – повідомив директор ТОВ «ЮНІП УКРАЇНА» Микола Василишин.

Він додав, що мешканці Дніпра зможуть користуватися цим додатком не тільки у своєму місті, а й в інших містах України, де він працює. До мобільного додатку можна прив’язати свою банківську картку. Персональні дані користувача будуть повністю захищені.

Саме на сайті Visa, а не на якомусь сторонньому, ви можете прив’язати свою банківську картку. Ваші дані будуть у повній безпеці. Додаток отримає лише ключ, який не містить жодної інформації, що може завдати шкоди користувачу», – пояснив старший директор VISA зі стратегічного партнерства в Україні Євген Лісняк.