У Дніпрі сталася моторошна аварія: є жертви (фото)

В ніч на середу, 11 листопада, у Дніпрі на розі вулиці Калинової та Слобожанського проспекту сталася дорожньо-транспортна пригода за участю 5 автомобілів, внаслідок якої одна людина загинула, ще двоє отримали травми. Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС у Дніпропетровській області.

По прибуттю рятувальників до місця події встановлено, що сталось зіткнення п’яти автомобілів. Легковик «Infiniti» під керуванням громадянина 1998 року народження рухаючись по Слобожанському проспекту, перетнув перехрестя за заборонений сигнал світлофору та здійснив зіткнення з легковиком «Honda». В результаті зіткнення, «Honda» продовжила некерований рух по проїжджій частині та здійснило зіткнення з автомобілями які стояли на заборонений сигнал світлофора, «Audi» під керуванням громадянина 1995 року народження, «Mazda» під керуванням громадянина 1997 року народження та «Mazda» за кермом якого знаходився громадянин 1997 року народження.

ДТП Дніпро_Калинова

Надзвичайниками було відключено елементи живлення для запобігання виникнення займання автомобілів та змито паливно-мастильні матеріали з проїжджої частини.

ДТП Дніпро_Калинова

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди постраждало дві особи:  водій автомобіля «Honda» госпіталізовано до Дніпропетровської Обласної Клінічної Лікарні імені Мечникова, пасажир автомобіля «Infiniti» госпіталізовано до Дніпропетровської міської клінічної лікарні №6.

Нажаль пасажирка легковика «Honda» від отриманих травм загинула на місці.

ДТП Дніпро_Калинова

Деталі дорожньо-транспортної пригоди встановлюють правоохоронні органи.