У Дніпрі сталося жорстоке вбивство: подробиці (Фото)

За вбивство чоловіка у м. Дніпро двом зловмисникам загрожує довічне позбавлення волі. Під час сварки чоловіки напали на потерпілого та завдали йому численні удари по голові та тілу. Потім стали душити, а коли жертва втратила свідомість – кинули у багаття. Від отриманих трав та опіків 59-річний чоловік помер. Повідомляють в ГУ НП України у Дніпропетровській області.

Вбивство сталося 10 березня приблизно о 9:00 на вулиці Надії Алексеєнко м. Дніпро. Отримавши повідомлення про виявлення тіла зі слідами насильницької смерті, на місце події виїхали співробітники поліції. В ході першочергових слідчих дій вони встановили обставини злочину, затримали зловмисників та доставили їх до Дніпровського відділу поліції. Підозрювані – 35-річний та 34-річний місцеві жителі.

За даним фактом слідчими відкрито кримінальне провадження за п. 12 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство ). Чоловіків затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі віршується питання про повідомлення їм підозри та обрання запобіжного заходу.  За умисне вбивство затриманим загрожує максимальне покарання строком до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення.