У Дніпрі сталося жорстоке вбивство: подробиці від поліції

У Дніпрі за вбивство матері поліцейські затримали 36-річного місцевого жителя. Син завдав їй численні тілесні ушкодження. Від отриманих травм 53-річна жінка померла.

3 лютого близько 4:30 в одному з будинків в Амур-Нижньодніпровському районі було виявлено тіло жінки з тілесними ушкодженнями. На місце злочину виїхала слідчо-оперативна група разом з поліцейським-кінологом та службовим собакою. Оперативники встановили, що до вбивства жінки може бути причетний її син. Під час слідчих заходів німецька вівчарка Альма підтвердила цю версію – під час вибірки особи пес вказав на 36-річного чоловіка.

Як встановили правоохоронці, він завдав матері ногами та дерев’яною палицею множинні удари по різних частинах тіла, внаслідок чого жінка померла на місці.

Поліцейські відділення поліції № 1 затримали 36-річного раніше судимого чоловіка в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та вилучили знаряддя злочину – дерев’яну палицю.

За вказаним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання про вручення чоловіку повідомлення про підозру. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – позбавленням волі на строк до п’ятнадцяти років. Триває досудове розслідування.