У Дніпрі стався розбійний напад (Фото)

23 вересня, близько опівночі спецлінії 102 надійшло повідомлення від чоловіка, який розповів, що на вулиці Софії Ковалевської на нього та його друга напали невідомі. Патрульні прибули на місце події, й виявили двох чоловіків. Один із них потребував медичної допомоги. Йому викликали швидку. Повідомляють у прес-службі патрульної поліції Дніпра.

Громадяни розповіли, що прийшли до магазину, а коли поверталися назад на них накинулися 3 невідомих молодиків, почали їх бити, відібрали сумку з грошима , телефоном та документами й побігли вбік вулиці Калинової.

Поліцейські обстежили прилеглу територію і виявили 16-річного хлопця, схожого за прикметами на одного з нападників. Той повідомив, що він о такій годині відпочиває і чекає на своїх 15-річних друзів. Патрульні попросили, щоб хлопець зателефонував своїм товаришам аби ті підійшли до нього. Коли ті прийшли, потерпілі впізнали в них своїх кривдників. На місце події поліцейські викликали слідчо-оперативну групу та доставили усіх трьох ймовірно причетних до розбійного нападу до Амур-Нижньодніпровського відділку поліції. Сумку, яка належала одному з постраждалих знайшли неподалік.