У Дніпрі стався розбійний напад на будинок: подробиці від поліції

Поліцейські Дніпра затримали групу чоловіків за підозрою у пограбуванні котеджу. Зловмисники вдерлися до будинку у Новокодацькому районі міста та заволоділи із сейфа грошима у сумі майже 60 тис. доларів.

Поліцейські відділення поліції № 3 Дніпровського районного управління поліції встановили, що до складу групи входило троє мешканців Луганської, Запорізької та Дніпропетровської областей. Один з фігурантів перебував у товариських відносинах з потерпілим та знав про наявність у чоловіка великої суми грошей, а також місце їх схову. Він запропонував двом знайомим пограбувати будинок та заволодіти грошима.

напад на будинок_Дніпро

Зловмисники діяли за чітко визначеним планом, де кожен учасник виконував свою роль. 3 квітня один із нападників проник до будинку, де перебувала знайома власника, пошкодив сейф та забрав гроші, які розділили між собою.

напад на будинок_Дніпро

Трьох чоловіків затримали. За погодженням з прокурором Західної окружної прокуратури м. Дніпра Дніпропетровської області слідчі відділення поліції № 3 Дніпровського районного управління поліції повідомили їм про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Зловмисникам загрожує позбавлення волі на строк від 8 до 13 років із конфіскацією майна. Тривають слідчі дії.