У Дніпрі створюють комфортний простір для пішоходів (фото)

У Дніпрі створюють комфортний простір для пішоходів. Так по вулиці Лазаряна, біля будинку № 2, розпочали капітальний ремонт тротуару. Його протяжність більше ніж 2 500 кв. м. Без оновлення ділянка стояла понад 20 років,.

«Це пожвавлена точка руху, цим тротуаром проходять студенти університету залізничного транспорту, також тут є багато торговельних точок. Вартість робіт по цій ділянці близько 3 мільйонів гривень. Тут повністю покладуть новий асфальт і встановлять бордюри», – розповів начальник інспекції з питань благоустрою Руслан Мороз.

ремонт тротуарів_Дніпро

Крім того, Руслан Мороз наголосив, що капремонти виконує КП «Управління контролю за благоустроєм міста» завдяки акумульованим ним коштам: «Це оплата власниками гаражів за використання землі (на якій стоїть гараж) або сплата штрафу за пошкодження елементів благоустрою».

ремонт тротуарів_Дніпро

Роботи планують завершити до 10 червня. Ремонти також тривають на Січеславській Набережній в районі будинків № 37 та № 39, ще оновлюватимуть тротуари на вул. Європейській (район будинків № 5-11).

ремонт тротуарів_Дніпро