У Дніпрі три сім’ї отримали ордери на квартири

У Дніпровській міській раді вручили ордери на квартири трьом сім’ям. Житло було придбано коштом міського бюджету. За останні п’ять років громадянам, які потребують поліпшення житлових умов, розподілено 44 квартири, серед них і ці три.

“Одну з квартир отримала родина ветерана АТО/ОСС. На це житло було накладено арешт і довгих чотири роки вирішувались юридичні проблеми. Дві інші родини вчителів мешкали у гуртожитку, який нині є фактично в аварійному стані і його потрібно розселяти. У міста на сьогодні дуже мало житла, яке можна розподіляти, адже нерухомість перебуває у приватній власності, і місту потрібно купувати ці квартири власним коштом. Є ще випадки з відумерлою спадщиною, але їх дуже мало», – зазначив секретар міськради Олександр Санжара.

Ігор Вольвач отримав ордер на нове житло. Його донька Олександра каже, що на цей день вони усією родиною чекали майже шість років: «Моїй дочці виповнився рік. Цей ордер – найкращий подарунок до її дня народження. Ми дуже раді та вдячні. Квартиру ще не бачили, але знаємо, що там вистачить усім місця. Уже не дочекаємося, коли переїдемо».

Тетяна Смикова та Олена Мосіяш – педагогічні працівники. Вони мешкали в одному гуртожитку близько 25 років. Увесь цей час мріяли про власне житло, куди переїдуть разом із синами. «Ми довго чекали на цей день. Дуже радіємо, що отримали нове житло», – ділиться Тетяна Смикова.