У Дніпрі триває конкурс з перевезення пасажирів

У Дніпрі триває конкурс з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування. Перевізників обирають на 16 маршрутів: № 34, № 37, № 40, № 45, № 56, № 57, № 64 (№ 64-Г), № 66, № 76, № 79, № 111, № 116, № 122, № 126, № 127, № 153.

25 січня у приміщенні управління транспорту департаменту транспорту та транспортної інфраструктури Дніпровської міськради відбувся другий етап (перший – подання документів) – відкриття конвертів з позначкою № 1, які містять конкурсні пропозиції автопідприємств. Зокрема, там є інформація про АТП, рухомий склад, запропонований для обслуговування маршрутів, сертифікати відповідності на транспортні засоби. Всього до профільного департаменту надійшло 16 пропозицій від автопідприємств, – повідомив спеціаліст сектору контролю та моніторингу виконання договірних зобов’язань відділу пасажирських перевезень управління транспорту департаменту транспорту та транспортної інфраструктури ДМР Іван Васючков.

Достовірність поданої інформації перевірятимуть до 17 лютого, а вже 19-го відбудеться третій етап конкурсу, де буде відкрито конверти з позначкою № 2. Вони містять інформацію про маршрут, який планує обслуговувати автопідприємство.

«Є вірогідність, що декілька автотранспортних підприємств подавали документи на один і той самий маршрут. Тоді 19 лютого між ними буде відбуватися конкурентна боротьба. Якщо на якісь маршрути міста не буде претендентів або підприємства не відповідатимуть вимогам, то ці маршрути братимуть участь у наступному конкурсі», – додав Іван Васючков.