Ковбаса з таблетками: у Дніпрі тварина стала жертвою отруєння (Фото)

У Дніпрі песик Малиш, тільки-но врятований від страшного вірусу, став жертвою масового отруєння. Волонтери Дніпра просять допомогти йому з лікуванням.

«Ще декілька тижнів тому ми ледь врятували Малиша від ентериту, смертельного для цуценят вірусу. Більшість гинуть. А він переміг! І тут він стає жертвою страшної травлі собак по всьому місту минулого тижня. Воно ж зовсім дитя. Його вивели на прогулянку, і дівчина не встигла вихопити з ротику шматок ковбаси. Але помітила, що в ковбасу було напхано таблеток. Боротьба за життя була дуже важка. Малиш не міг сам дихати, у нього стався набряк легенів. Та його витягли з того світу знову. Як ускладнення – маємо сильну пневмонію. Стаціонар, ліки, знов інтенсивне лікування – це шалені гроші. Допоможіть Малишу ще раз, кому не байдуже», – пишуть волонтери «Вірності».

ДОПОМОГТИ можна на карту ПриватБанку № 4731 2191 1353 6209 або Монобанку № 5375 4141 0815 4955 ШЕВЧЕНКО ОКСАНА ОЛЕКСАНДРІВНА

(ВКАЗАТИ тут чи на форумі ДАТУ, ЧАС та суму допомоги), з поміткою “ДЛЯ МАЛИША»

Або на поточний рахунок организації:

UA52 305299 00000 26000060369643

ЄДРПОУ: 36365434

Отримувач: ВIРНIСТЬ, ДМГОЗТ

Призначення: благодійна допомога з поміткою «ДЛЯ

МАЛИША»_________________________________________________

ЦЕ ВАЖЛИВО!

ЗВЕРНІТЬ УВАГУ!

БУДЬ ЛАСКА, ОБОВ’ЯЗКОВО ПИШІТЬ У КОМЕНТАРЯХ час\дату\суму перерахування – це важливо! Дякуємо за вашу допомогу та небайдужість!

Якщо гроші перераховуються з примітками “кому найбільш потрібно”, “на срочников”, то гроші ідуть у фонд (тобто конкретно тій тварині, у темі якого вы написали, гроші не перераховуються!)

Будь ласка, зберігайте квитанції протягом тижня.