У Дніпрі у недобудові знайшли небезпечну схованку (фото)

Невідомі облаштували схованку із зброєю та боєприпасами в одній із недобудов Дніпра. Про це повідомили у Департаменті внутрішньої безпеки Національної поліції України, передає ТСН.

“В недобудові на одній з вулиць Дніпра оперативники знайшли сумку. В ній виявлено 11 гранат ВОГ-17 до гранатомета АГС-17 та гранатомет РПГ-26”, – йдеться у повідомленні.

небезпечна схованка_Дніпро

Як зазначається ще дві закладки зі зброєю знайшли на закинутих фермах області. Так, один із “схронів” розташовувався у місті Нікополь, де під цеглою розваленої будівлі виявили чорний поліетиленовий пакет із 55 набоями різного калібру, 3 гранатами Ф-1, 3 гранатами РГД-5, 5 запалами до гранат, 5 протитанковими гранатами, 1 сигнальною міною та 1 гранатою ВОГ-17 до станкового гранатомета АГС-17.

небезпечна схованка_Дніпро

“Під бетонною плитою покинутої ферми, розташованої у селі Василівка Межівського району, поліцейські знайшли третій схрон. У ньому виявлено гранатомет РПГ-18 та гранату РГД-5”, – додали правоохоронці.

небезпечна схованка_Дніпро

Наразі всі боєприпаси, зброя і вибухові пристрої вилучені працівниками слідчо-оперативних груп для проведення експертизи. Слідчі розпочали кримінальні провадження за незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами. Встановлюються особи, причетні до закладок зброї.