У Дніпрі відбудеться арт-виставка молодих художників

«Dnipropetrovsk Region Art Fest» – виставка молодих художників Дніпропетровщини. Цьогоріч там презентують близько 120 творчих робіт від 40 митців області. Переглянути картини безкоштовно можуть всі бажаючі. Вхід – вільний. Про це повідомили в управлінні культури, національностей і релігій Дніпропетровської облдержадміністрації.

«Молодим художникам не просто заявити про себе у мистецькому колі. Участь у виставках для них – рух вперед, чергова сходинка у кар’єрі, можливість продемонструвати власний талант, – розповіли в управлінні культури, національностей і релігій Дніпропетровської облдержадміністрації. – У 2018-му спільно із Музеєм українського живопису започаткували творчу виставку для молодих митців «Dnipropetrovsk Region Art Fest»».

У 2019-му відбудеться вже другий сезон виставки. 40 художників з різних куточків області представлять близько 120 робіт.

«Учасники нашого арт-фесту – митці віком до 35 років. Це абсолютно різні творчі особистості. Хтось ще експериментує, інші – працюють у власній манері і вже демонструють особливу стилістику, яку ні з ким не сплутати», – зазначив директор Музею українського живопису Сергій Бурбело.