У Дніпрі відбудеться футбольний матч пам’яті легендарного тренера Євгена Кучеревського

23 жовтня, о 15:00, на «Дніпро-Арені» відбудеться футбольний матч, присвячений пам’яті видатного футбольного тренера Євгена Кучеревського.

Про це на прес-конференції повідомив заступник міського голови Дніпра Олександр Шикуленко. «В рамках розвитку спортивного іміджу нашого міста ми проводимо матч ветеранів футбольного клубу «Дніпро» під сумним гаслом «10 років без Кучеревського». Це наш великий земляк, видатний тренер, який дуже багато зробив для українського і дніпровського футболу. Він виростив плеяду гравців, які приносили перемоги і лаву нашому місту», – зазначив Олександр Шикуленко.

У матчі візьмуть участь ветерани футбольних клубів «Дніпро» та «Динамо», які грали в командах з 1983 по 2000 рік. У кінці гри на поле вийдуть і нинішні гравці «Дніпра» – Руслан Ротань та Сергій Назаренко. Такий масштабний матч, присвячений Євгену Кучеревському, у Дніпрі проводиться вперше. «Ми давно виношували таку ідею – провести матч пам’яті Євгена Мефодійовича і запросити київське «Динамо», оскільки у вісімдесятих роках протистояння (у «Дніпра». – Ред.) було саме з цією командою. При Кучеревському завжди була команда, яка хотіла боротися за «золото». Від імені ветеранів «Дніпра» хочу подякувати Борису Філатову за його підтримку ідеї», – сказав ветеран ФК «Дніпро» Євген Яровенко.

Олександр Шикуленко також зазначив, що матч планують зробити традиційним та щорічним. Євген Кучеревський – один з найавторитетніших тренерів України. За часів його роботи в клубі ФК «Дніпро» впевнено увійшов до еліти радянського футболу, а з початку 2000-х років – здобув досвід виступів у єврокубках.

Євген Кучеревський трагічно загинув 26 серпня 2006 року.

Залишити відповідь