У Дніпрі відкрилась дизайнерська виставка (Фото)

Вчора у Центральній міській бібліотеці Дніпра урочисто відкрили Міжнародний Бієнале дизайну COW 2017 – конкурсний фестиваль, у якому узяли участь дизайнери з різних країн світу.

На виставку відібрали понад 600 різноманітних робіт. Авторитетне журі у складі фахівців світового рівня визначило призерів у номінаціях: плакат, логотип, упаковка, листівка, інтер’єр, промдизайн, мода.

дизайнерська виставка_Дніпро

«Запрошуємо усіх бажаючих абсолютно безкоштовно відвідати цю чудову виставку робіт дизайнерів із різних куточків світу. Не виключаємо, що експозиція працюватиме і довше», –зазначають у  прес-службі бібліотеки.

Окрім робіт із конкурсних номінацій, на бієнале також представлені роботи членів міжнародного журі COW 2017, виставка соціального плакату, плакатна акція «Океан – як Повітря!», експозиція плакатів спеціально запрошених дизайнерів My Center Of the World, виставка-супутник COW Design Biennale, а також плакати проти тероризму Postterrorism.

дизайнерська виставка_Дніпро

Одна із авторитетних членів журі фестивалю Яель Барнеа-Гівоні (Ізраїль) відзначила, що організований дніпровцями захід – достатньо масштабний і професійний щодо представлених робіт.

«Я маю з чим порівнювати ваш фестиваль, адже неодноразово доводилося бути членом журі на подібних заходах у Лондоні, Мілані та інших європейських містах. Дніпровський фестиваль досить потужний і концептуальний щодо робіт. Нехай фестиваль дизайну COW укріплюється і розвивається», – наголосила пані Яель. Поважна гостя також прочитала лекцію із сучасних напрямків дизайну для усіх присутніх дизайнерів і художників.