У Дніпрі відновлять роботу ще сім автобусних маршрутів

З 1 червня у Дніпрі відновлять перевезення пасажирів ще сім автобусних маршрутів: № 6, 21-А, 34, 56, 100, 119, 158. Про це повідомляють у департаменті транспорту та транспортної інфраструктури Дніпровської міської ради.

Водночас з 28 травня у місті впроваджено додатковий тролейбусний маршрут № 10к сполученням “Соборна площа – вул. Космічна”. Це коротка версія маршруту № 10. На лінії працює один тролейбус у години пік.

Продовжується посилена санітарна обробка рухомого складу. Так, щоденно у транспорті проводять дезінфекцію поручнів, сидінь, підлоги та інших елементів салону.

У департаменті нагадують пасажирам, що проїзд у громадському транспорті – за наявності засобів індивідуального захисту (маски та рукавички).

«Пасажири без засобів індивідуального захисту не будуть допущені до салону міського пасажирського транспорту. Також продовжує діяти обмеження щодо кількості пасажирів у салоні – не більше кількості місць для сидіння, зазначених у технічних характеристиках транспорту засобу. Особам старше за 60 років по можливості слід відмовитися від користування міським громадським транспортом. Адже за відповідною постановою Кабміну така вікова категорія громадян підлягає обов’язковій самоізоляції», – додають у департаменті.