У Дніпрі викрали чоловіка (Фото)

У Дніпрі поліція за участю спецпризначенців корду затримала злочинну групу, яка викрала людину. повідомляють в ГУ НП у Дніпропетровській області.

викрадення

Так, ввечері 14 вересня шестеро чоловіків посадили потерпілого до автомобіля, відвезли до гаражу, де били та вимагали гроші.

«Нападники вивезли чоловіка на околицю міста та закрили в гаражі. Там вони зв’язали його, наносили йому тілесні ушкодження та заволоділи його ключами від квартири. Після цього зловмисники розділилися. Частина з них поїхали до місця мешкання жертви, інші – залишилися охороняти в’язня. Усіх шістьох затримали співробітники Дніпропетровського відділу поліції разом з спецпідрозділом КОРД» – розповів заступник начальника відділу – начальник кримінальної поліції Дніпровського ВП полковник поліції Микола Топольсков.

викрадення1

Затриманими виявились місцеві мешканці віком від 21 до 34 років. Один із них раніше судимий за скоєння розбійного нападу.

Наступного дня в ході проведення санкціонованих обшуків за місцем мешкання зловмисників правоохоронцями вилучено заборонені предмети, а саме: гранату із запалом, 60 патронів, пістолет, димову шашку та броньований жилет із розгрузкою.

Слідчими Дніпровського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст.146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) та ч. 2, ч. 3 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Всі шестеро затримані в порядку ст. 208 КПКУ. На даний час їм обрано запобіжний захід – тримання під вартою. Зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі до 12 років із конфіскацією майна.
На даний час всі затримані особи перевіряються на причетність до вчинення інших злочинів.