У Дніпрі висадили алею ялівцю (фото)

У Дніпрі, на вулиці Калиновій, 28 представники адміністрації Амур-Нижньодніпровського району Дніпровської міської ради разом із місцевими мешканцями висадили алею ялівцю. Таким чином вони долучились до акції #Дніпро_квітучий.

«Територія перед нашим будинком уже багато років порожніє, засаджувати рясно її неможна через те, що тут прокладено теплотрасу та кабельну мережу. Але ми завжди хотіли якось заповнити цей пустир. Тепер у нас буде повноцінна алея, з одного боку вже готові клумби, а з іншого ось з’явився ряд ялівцю», – сказала голова ЖБК № 192 (вул. Калинова, 28) Алла Литвин.

алея ялівця_Дніпро

Жінка додала, що на заклик долучитися до висаджування дерев відреагувала відразу, та разом з іншими жителями будинку вийшла допомагати садити та поливати рослини.

алея ялівця_Дніпро

Саджанці ялівцю обрали тому, що це рослина, яка виділяє корисні речовини, і ще один великий плюс – вона вічнозелена. Дана територія розташована на червоній лінії, тут нічого не висаджували раніше, тому алея тут буде доречною.

алея ялівця_Дніпро

Загалом по вулиці Калиновій планують висадити 100 саджанців ялівцю. Частину біля 28 будинку висадили, наступна локація – вулиця Калинова, 70-72.

алея ялівця_Дніпро