У Дніпрі визначили переможців творчого конкурсу (ФОТО)

У Дніпрі підбили підсумки міського етапу Всеукраїнського творчого конкурсу “Молоде покоління – за безпеку дорожнього руху”. Загалом, журі відзначило п’ятнадцять робіт, серед яких дев’ять – переможці у вікових категоріях та шість творчих робіт отримали заохочувальні призи від управління Патрульної поліції у м. Дніпро.

безпека руху

Днями, на базі методичного центру Департаменту гуманітарної політики Дніпровської міської ради були підведені підсумки та визначені переможці. Усю палітру робіт юних талантів оцінювало компетентне журі, до складу якого увійшли співробітники відділу  профілактики дорожньо-транспортного травматизму УПД ГУНП в Дніпропетровській області, поліцейські управління Патрульної поліції міста та освітяни.

безпека руху

Участь у мистецьких змаганнях брали вихованці гуртків, секцій, клубів, дошкільних, загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів з усіх районів обласного центру. Хлопчики й дівчатка змагалися за трьома віковими категоріями – віком від 5 до 9 років, від 10 до 13 років та від 14 до 17 років.

безпека руху

Своє бачення безпеки на дорозі юні таланти втілювали в малюнках, вишивці, аплікації та інших творах декоративно-прикладного мистецтва та створили чимало яскравих творчих робіт. Безперечно, обрати переможців – було завданням не з простих.

безпека руху

У підсумку учасники журі відзначили п’ятнадцять  маленьких мешканців міста. Вже невдовзі відібрані роботи будуть брати участь в обласному етапі конкурсу, а конкурсні роботи, що переможуть на рівні області будуть направлені до міста Києва для участі у Всеукраїнському відборі.