У Дніпрі вперше відзначатимуть День подяки

8 жовтня у Дніпрі святкуватимуть День подяки. Свято у нашому місті відзначатимуть уперше. «День подяки в тому чи іншому вигляді святкують у багатьох країнах світу – США, Канаді, Нідерландах, Швейцарії тощо. Загальною рисою цього свята є те, що в цей день люди дякують Богові, всесвіту, одне одному за всі добрі, позитивні речі, які відбулися минулого року», – зазначив директор департаменту з питань місцевого самоврядування, внутрішньої та інформаційної політики мерії Дніпра Артем Нідєлько.

Фестиваль стартує о 10 годині з соціальних служінь. Одночасно відкриється виставка-ярмарок сільськогосподарської продукції та фуд-корти. О 12 годині настане черга конкурсів та розваг для всієї родини, а також розпочне роботу виставка «Історія Реформації».

О 15 годині відбудеться молитва за Україну єпископів різних конфесій. А ввечері, о 17:00, почнеться святковий концерт за участю українських виконавців та учасників шоу «Голос країни» – Антона Копитіна, 4UBand, Брії Блессінг, Оксани Козунь, Ігоря Рудого, гурту КВАНТ.

«Приходьте на це свято, на вас чекатиме цікава програма. В нашому житті багато негативу і мало подяки. Тому ця подія сконцентрує нас на вмінні бути вдячними, позитивними», – зазначив голова організаційного комітету з відзначення 500-річчя Реформації Сергій Амелін.