У Дніпрі встановили нові світлофори (Фото)

На вулиці Набережній Заводській, 53 у Дніпрі, поруч із Льодовою ареною, на нерегульованому пішохідному переході встановили новий світлофорний об’єкт. Він складається із семи світлодіодних світлофорів: чотирьох – для автомобілістів і трьох – для пішоходів. Вони розміщені на оцинкованих опорах і мають таймери зворотного відліку часу. Повідомляють у прес-службі міської ради.

21 червня об’єкт почав працювати у тестовому режимі із мерехтінням жовтого світла, щоб звикли водії, а через тиждень функціонуватиме у звичному форматі.

«На цьому місці дуже інтенсивний рух транспорту та пішоходів. Поруч Молодіжний парк, на протилежному боці – пішохідна зона набережної. Тому для підвищення безпеки переходу проїжджої частини вирішили встановити світлофор», – розповів виконувач обов’язків директора комунального підприємства «Дніпродорсервіс» Дмитро Герасимов.

Це перший світлофорний об’єкт із п’яти, які планують встановити цього року. Світлофори мають з’явитися на вул. Набережній Перемоги (в районі автосалону), перехресті вул. Панікахи та Тополиної, на вулиці Байкальській та перехресті просп. Б. Хмельницького і вулиці Перемоги.