У Дніпрі вже цієї неділі відбудеться популярне спортивне свято

30 травня у Дніпрі проходитиме одне з найпопулярніших спортивних свят серед велосипедистів – «Велодень – 2021». Цього року відбудуться два старти: на лівому березі об 11:15 від ТРЦ «Наша Правда». Звідти колона приєднається до основного старту о 12:00 від Фестивального причалу. Усі разом учасники рухатимуться по Січеславській Набережній до Тунельної балки.

Торік через карантин велопробіг не проводився. Цього разу захід відбудеться з дотриманням усіх протиепідемічних норм. Місто організовує патрульний і медичний супровід для цілковитої безпеки велосипедистів. Очікується, що участь візьмуть близько 1,5 тис. велосипедистів. Під час старту колони від Фестивального причалу буде обмежено рух транспорту.

Засновник Дніпровської асоціації велосипедистів Максим Семенов зазначив: «Після фінішу на всіх учасників велопробігу у Тунельній балці чекає насичена спортивно-розважальна програма з тематичними конкурсами та змаганнями, серед яких – крос-кантрі, перегони тощо. Загалом свято «Велодень» у Дніпрі популяризує здоровий, активний спосіб життя і велоспорт зокрема. Тому усіх охочих очікуємо на велопробігу вже цієї неділі».