У Дніпрі взялися за вирішення старої проблеми

У Дніпрі розпочали масштабний ремонт ліфтів. Із початку 2018 року капітально полагодили 20 підйомників. Насамперед – у спальних районах. Так, у будинку № 2 на житловому масиві Тополя-3 відремонтували ліфти у трьох під’їздах першого корпусу. Мешканці дев’ятиповерхівки радіють, адже деякі з них досі не могли вийти на вулицю. Повідомляють у прес-службі міської ради.

На сусідньому житловому масиві Тополя-2 та сама проблема – ліфти розкрадають. У будинку № 22 також полагодили два підйомники, які не працювали з 2016 року.

Крім того,  у двох під’їздах будинку на вулиці Гладкова, 37, як і за попередніми адресами, провели капітальний ремонт ліфтів – замінили станції управління, двигуни, редуктори, двері, кнопки виклику, канатні системи.

Найпоширеніша причина неробочих ліфтів – розкрадання деталей. Тому міська влада просить жителів бути пильними й стежити, щоб до під’їздів не мали доступу сторонні люди. Наразі в місті залишається 225 ліфтів, що не працюють. До кінця року їх усі капітально відремонтують.